Monday, 4 April 2011

m a s a l a h !

now everything is on my head, my mind..berat sungguh...tp xpe..aku akan hadapinya dgn tenang..cewahhh..xtau r dinner nnti camne..persembahan ntah kemana..ramai yg xdtg mase training..hurmm..susahnye dorg..mati r aku ! pe aku nk wat????nak panggil tenaga pengajar lua payah ! klu bleh UNI* xnak kua $$$$ langsung utk wat performance tuh.. hrpkan unit persmbahan n protokol yg wat sume..aku da r xreti sgt, nak soh aja org?ke LAUT ANAK OOOIII ! adohh !xbleh ke panggil tenaga pengajar dr YAYASAN JOHOR untuk mengajar?? mestilaa free if dorg ajar dlm waktu bkerje..pekate klu kite bgi dorg tuh 50% utk tiket masuk?? XBLEH GAK KE???(EH,CAMANA ITOO!)cam men masak2 je! bidan terjun~~ nasib bek de kawan2 yg mmbantu mmberi idea n tnjuk aja.. thanks korang!! ♥♥♥ 

de lagi masalah!nak wat itu xbleh..xckup props laa,xbleh camtuh laaa..amik yg simple je xbleh ke?! nk wat yg ni plak, yg dtg bape org je..camne nak wat??? da besa pnjang, da tau pkir..malas nk ckap bnyak2..plz support us..we have to stand by our foot ! Ya Allah...bnyaknye yg kne wat...kitorg yg xde basic dlm pape performance kne ajar kwan2 menari, berjoget,berlakon? Ya Allah...tlong laa hamba2 mu ini...inang da wat separuh,pentomen da wat tggal polish skit je, zapin baru ajar basic, bhangra xwat lagi(dak2 laki manje sgt! xnak wat,ckp darah gemuruh!eh,MENTEL !), tarian india lom de calon,tarian cina plak yg nak masuk xmuncul2 !, dikir barat kne de props bru bleh(peghh! pakai background music je ke xbleh ke? HAMPEH ! elak aku pkai kompang je..bleh kan????),joget pun xwat pape lagi..susah2 aku nk wat koir je..
eh,g mati laa nak !

No comments: