Thursday, 7 April 2011

s a k i t . . .

hurmm..saya da xbleh nak rasa pape pun awak..saya pun xtau knape awak...besenye saya bleh recovered, tp kali ni saya cam xbleh laa awak..awak tau kan kenapa?awak tau kan saya sakit sangat..kan?awak tau kan saya sedihhh sgt ..awak tau kan?da 3 ari awak off phone,awak xbagitau saya pun..awak hilang camtuh je..saya risau..saya tkut awak pergi..pergi utk slamenye...terlalu risau kan?kenape slalu ari ahad awak camtuh?kenapa awak?nape xbagitau yang sebenarnye kat saya, awak?ari selase saya masih lagi xbleh contact awak..saya tgok fb adik awak,he didnt say anything..saya da xrisau sgt da,sbb saya tau awak xde pape..tp knape awk xbagitau saya pape?xkan xde alternative lain utk bgitau saya?hurmm..saya xbleh duduk diam..saya call ali, dia ckap dia da 3minggu xjmpe awak..tp he tried to help me..alhamdulillah~ thanks to him..dan xlame lepas tu, awk on blik hp awak..Ya Allah,betape gmbiranya saya..tp, msej yg saye bgi awk, awk xreply pun..hurmm..mgkin awak bz..mlm pun same..saya tried msj awak..eh,awak blas..suka+sedih..n awak xrase pape pun..say sori pun x..awak hepi ! saya sedih awak xpaham perasaan saya..macam2 yg saya pkir..awak ske de org puji tgn awak..dak office kan?hmm..xpe laa..sampai mlam awak keje kan?rajin~ :)
  • awak...awak de pape ke yg awak smbunyikan dari saya?
  • awak da de org lain?
  • awk kate hp awak masuk mesin bsuh..n awak masukkan oven dri pagi ke ptg(slase) pastu bru awak on..kenape xari isnin tu awak?
  • isnin awak keje gak kan?
  • awak guna 2 no ke? knape saya call ali, n xlme lepas tu awak on?mne die dapat cari awk? padahal die xtau no abang awak..
  • keje sampai ke malam,bahagia ek? "org lain" tu dak office awak ke?
plz awak...bgitau saya...saya xkesa klu saya sakit..tp saya xnak kene tipu...plz sayang~
tolong saya utk selesaikan teka-teki ini..
tp awak diam...bnyak andaian saya tentang awk..
rabu pun awak xcontact saya..

sabtu nih kmungkinan awak trun jb tp atas urusan kerja..awak xajak pun jmpe..hurmm..da lme awak xtrun jb..
knape awak?awak bz sgt? awak xde wit? tp awak keje..awak rajin, xkan xdapt cuti..
saya jeles ngn org len..dorg dapt hadiah dr bf dorang..
tp saya xpentingkan sume tu awak..saya uji awak..bnyak alasan awak..
xpe...saya pun xkesa..saya nak tgok awak camne je..

"b beli utk diri b pun x, lagi nak belikan barang utk org lain"

saya org lain tu kan?
awak xtau sakitnye bile awak msj camtuh..mgkin awak xmaksudkannye..
hurmm..xpe laa awak....saya da anggap cinta awak da kurang utk saya..
xpe saya camni..

saya sayang awak~

klu awak da xde rase pape kat saya,xpe..saya redha..n saya akan lepaskan awak..harap awak bahagia k..

12 april - anniversary kita yg ke-4.. :)

No comments: