Friday, 23 September 2011

k o s o n g !

hati aku da kosong ! HAHAHA ! kerana lelaki yg xbertanggungjawab !BODO ! 

• bf sendri yg slalu ilang²..dtg dan pergi sesuka ati ! kan alip ?? :)
• kawan lelaki yang selalu bermulut manis, caring giler..tp sorry disebabkan kebencian aku kat bf , sume aku tepis..aku paksa diri aku agar xtertarik n tergoda langsung..aku cam da nek pelik ngn ko camtuh..weyh..jgn camtuh ok, aku tkut, tkut nnti terjatuhh..! HAHAHA sbb dulu aku penah syok kat ko sebelum de alip lagi..HAHA..*tp aku hepi..atleast ko care ngn aku.. :) tp ati aku kosong..n xnak isi sape² pun..sori am..*aku tau yg ko pun xsngguh²,kan am? :)

• ko cinta pertama aku..n skg aku mula syok kat ko balik semenjak alip wat hal..tp aku tau ko xkan de perasaan tuh sama skali..n kita cuma kawan..kawan lama..n ko xpenah tau perasaan aku dri dulu..xpe..skg aku dpat rasa ko pun cam da menjauh..IM pun xde..ko lari kan??HAHAHA..wat pe laa ko wat camtuh..aku xkejar ko laa..ati aku kosong disebbkan keprcayaan aku tiada lelaki yg akan syg n cintai aku seadanya.. :) jgn riso k..aku xkan kaco ko laa..:) aku doakan ko hepi ngn pasangan baru nnti ye.. :) wish u luck pejal !
• kawan yang xsensitif ! hina aku sewenang-wenangnye..malukan aku depan kawan² n junior..xbertanggungjawab 
dgn perlakuan ko yg amat jantan itu ! kan amir ?

makin tertutup ati aku utk lelaki..


disebabkan kamu sume & kerana kalian adalah lelaki ! tu pasal ati aku makin sunyi n tertutup !....aku letih laa ngn sume nih..
hmm..sebenarnya punca adalah dari alip..HAHA..yg lain adalah perisa tmbahan...tp yg kawan yg xsensitif tuh trus bunuh mood aku ngn lelaki wat masa nih !

Ya Allah..dtangkanlaa pangeran yg mencintai aku dan menerimaku seadanya..mengenaliku apa adanya.. :) ♥♥♥
aminnn ~

RAYATAKJADI !

20/09/2011 - it supposed to be a happy eid i ever had - and it has been celebrated with my lovely friends..

hmm...arituh ari yang paling xbest skali dlm 3thun kitorang berkawan..hurmm..cadang nak beraya bersama tp lain plak jadi nye..ingtkan da bawak partner lagi best, tp lain plak jadinya..da jnji aritu raya sama² means 1ari spent time together..but what happened? ekin kene g umah abang² syafiq..hurmm..xdpt spent time lama pun ngn kita..xpe laa..fira hepi ngn amir, kitorang yg xbawak partner nih da cam pe..tetiba amir plak panggil budak² junior..xpelaa, de dorang lagi ramai..punyalaa ramai² yang berjalan, cume 3buah umah je yang kitorang g beraya...haisshh..aku pelik laaa...pelik ngn konsep raya dorang..nape xkasi dtg umah? umah aku xde r lawa cam umah dorang, tapi aku rileks je..piqa pun xsiap pape pun rileks je..bukan nak cari makanan pun dtg sana..kan cuma nak beraya je..

fira mmng xkasi dtg umah die..nnti wat openhouse bru bleh dtg..wth?? kan de bibik..kitorang dtg wat air sudaa..bkn cari makan pun..kan raya, bukan g party..fira ckap bulan 11 nnti bru bleh dtg..de mjlis khatan afan..mak die keje,so nak kene tido..xpelaa mak die tido..haihh..die malu kot xde wat makan² kat umah die..ekin pun x ckap nk beraya umah die..mak die tido,ayah xde..xpelaa..tp aku tau bila² masa pun bleh g umah die..punyalaa ramai² cuma 3buah umah je ! haisshh..raya pe nih..bialaaa..tu konsep dorang..aku mlas nk ckap..
1st kitorang g umah piqa..piqa de prob ngn ummi die..die xnak ikut pada mulanya,tp pujuk punya pujuk, die ikut skali..hehehe..nek kete ngn aku + leeya + eka..hepi je..:) klu kitorang berlima dlam 1 kete pun best ! best sgt ! tp dorg ngn their lovers..aku, leeya n piqa mmg de prob ngn our lover !
HAHAHAHA..mampos pigi laaa ! deeyy, pooodddahh !
2nd house umah aku..makan bakso..:) nmpak cam dorang puas t..:)hehe..
aku pakai baju kurung peberet aku ! tudung ala tajima..tajima ek?ntahlaa..1st time pkai style camtuh..rasa cam antu pun de..lantak pi laaa..
3rd umah amir..umah orang kaya..borak² ramai²..seronok..tp tetiba aku pandang fira..hmm..ketawakan aku kan?ketawa ngn tudung aku..ketawe ngn amir..ekin n fira ketawe pandang, tunjuk² aku kan? aku than je kat situ..nape xbleh xketawekan org len? nape ek korang camtuh? xpikir perasaan aku ke? xpelaaa...aku ni pelik kot pada korang...sedih tau aku..de korang pkir ati aku time ko gelak²kan aku? hurmm..aku xkaya cam ko..mgkin aku ni pelik,ske pkai pape yg pelik, tp please jgn hina aku beb..aku kawan korang..ubah ek perangai..tkut nnti korang yg kene..mintak dijauhkan..
xtau r nape time tu aku rasa de sumthing yg xkene..ayah amir dtg tegor kitorang..mesre..masa ayah amir nak kua, amir jerit, "papa, makbapak die org INDON !".."INDON ko ckap ! xde proper perkataan or ayat ke? nape xckap indonesia, xdelaa aku sedih sgt..terasa hina..ayah die terus toleh..aku terkejut gile ! kuatnye ko panggil aku camtuh...cara ko sebut cam hina sgt aku kat mata ko kan amir? perlu ke ko ckap sume tuh jerit² depan sume org?? depan dak² junior yg xkenal aku..sume pandang aku amir ! dorang terdiam..mgkin terkejut ngn kenyataan nih n kelakuan ko ! dan ko smbung, "orang mane mi? jawa ek? JAWA TOTOK ek?" ko senyum²..ya Allah..hinanya makbapak aku pada ko kan? aku terkejut, sedih syiall ! ko mmg xsensitif prasaan kawan kan amir? nasib baik ayah ko pandai cover, tegor² aku..dlam ati aku cam nak nangis, tp aku than, cool umi..cool..ni lawak je..jgn nampak ko marah or sedih umi..layankan je sume nih..........disebabkan bapak ko mir, aku lupa sumenye yg ko sebut td..hmm..



xsangka selang sehari fira IM aku tuk say sorry kat aku..klu ko x IM, aku mgkin dah lupekan..mlas nk pikir..tp....fira, ko wat aku teringat balik ! nangis tau aku malam² ! ya Allah.aku rasa terhina sgt !nape bukan amir yg say sorry? die yg ckp sume tuh ! xpe laa..fira say sorry on behalf ko..die gf ko..tp juga kawan aku yg xtego pun sikap ko , sikap bf sendri masa tuh..IM fira, "mi, aku kenal ko mi..aku kenal amir..sorry ehh mi..:)..jgn amik ati, ko tahu amer camne kan.. :) sorry sgt.. "
kene paham amir je ke? aku ko xnak paham,fira? ko tau x pe rasanya kene camtu? rasa hina sgt beb...HINA SANGAT !
n ko amir ! jgn igt ko kaya, ko de sume ko bleh nak wat sesuka ati ko..ko hina aku depan kawan², junior²..malu sangat ! SUMPAH ! AKU RASA TERHINA SGT ! KO BKN HINA AKU SORANG JE ! TP KO HINA IBUBAPA AKU ! KO HINA KETURUNAN AKU ! ko da ckup hebat ke nak wat orang camtuh? YA ALLAH..KUATKANLAA HATI HAMBAMU INI... AMINNN ~

Sunday, 18 September 2011

MOHD. ALIFF BIN YAHYA a.k.a MAY !

camne gila bayang aku kat die , masih xbleh kalahkan ko dlm ati aku..paham ?!
ko tetap no.1 !
FULLSTOP !
selagi kita masih in this relationship, aku masih kekasih kau dan kau kekasih aku...dan kau masih no.1 dlm hati aku walaupun kau banyak sakitkan hati aku! aku xbleh ketepikan kau...
sebab aku tau batas² aku sebagai kekasih kau, aku xbleh sama sekali curang !
unless kau da xnak aku..aku xbleh buat apa² pun...
aku masih berpegang pada janji kita !
bialaa org nak ckap apa...tp adanya relationship ini aku rasakan ia adalah satu amanah..amanah adalh sesuatu yang amat besar pada aku..... jgn risau..aku xkan curang walaupun ko da lost contact ngn aku skg nih ! :)

Saturday, 17 September 2011

kuatkanlaa ~

Ya Allah...musnahkanlaa cinta ini utknyaa jikalau kehadiranku membebankannya..jauhkanlaa aku dari dia...serta jauhkanlaa aku dari hidup dia..kuatkanlaa aku menempuh dugaan ini..klu ini boleh membahagiakannya, aku sanggup, Ya Allah..aku xnak menjadi halangan utk dia berjaya dan bahagia..Ya Allah,hadirkanlaa kebhgiaan ku......

aminnn ~



:) aku bersyukur masih mmpunyai kebhagiaan kasihsayang dari kelurga tercinta dan kawan² yg dikasihi... alhamdulillah~



Friday, 16 September 2011

S E X Y ~

PADA AKU LELAKI YANG SEXY ADALAH LELAKI YANG BERSOPAN SANTUN, BERTANGGUNGJAWAB DAN DE SIFAT KEPIMPINAN..auucchh ! HAHAHA !



dan aku suke 2 bahagian pada tubuh seseorang lelaki :

1) TANGAN ! sexy ! HAHAHAHA ! xtau kenapa aku ske bhgian tgn..lagi nmpak urat ! ouh ! gagah ! HAHAHAHA !  


2) BADAN BELAKANG especially bahu ! HAHAHA ! aku suke tgok dari sudut blakang..xdosa kan??

aku xske lelaki kurus..takut ! takut aku bleh patahkan tulang die..xkire laa laki or pompuan, tkut tgok org kurus ! tkut bila aku pegang tngn da bleh patah !!

Thursday, 15 September 2011

t i b a ²

cinta pertama aku dtg balik ! aishh ! bila on fb je, perkara pertama yg aku buat adalah tgok 'online friend'..Ya Allah...die tegur aku, aku chat ngn dia..hmm..knapa berdebar² bila ngn die? Ya Allah..aku xnak curang..tp aku rasa bahagia bila chat ngn dia..aku lupa alip..Ya Allah...salah ke sume nih?hmm..tp aku masih lagi bleh kawal prasaan tuh sbb aku tau die pun xde pape prasaan pd aku..tu cuma perbualan antara kawan²..klu laa dia tau aku penah jatuh ati padanya 9thun yg lepas..dan nmpak cam mekar kmbali skg nih ! ohh tidak ! jgn ! jgn tmbah rasa sakit ini..hurmm..tetiba aku jadi rindu plak pada dia...bkn pada alip tp pada dia..hmmm.....tp aku tau dia xkan de prasaan yg sama terhadapku..jauh skali..hmmm..xnak cinta bertepuk sebelah tgn ini berulang kembali...Ya Allah..dtgkanlaa kebahagiaan kepadaku sekali lagi.....aminnn~

h u r m m -_-"

HHHHHHHHHHRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGHHHH !!! kenapalaaa..kenapaaa?? 
payahnyee nak paham ko ! asik off fon je ! nape??? aku xganggu ko laa siang² ! sampai malam kan ko off..nsib bek ko da on ptg td..setiap kali aku call mesti ko nk marah² kan? mmg tu hobi ko kan? daa bosan ye? ko seboleh² xnak aku tau aktiviti ko kan? kenape?? aku nk tau pun salah ke? tu pun nak marah ke klu aku nak tau? aku sape seyh pada ko ! sakitttt ! knapalaa aku masih bersabar lagi?? aku cuma nk ko paham aku n HARGAI AKU ! hargai cinta aku, hargai pengorbanan aku..tolonglaa hargai...T_T aku xminta bnyak..aku cume nk ko luangkan masa sikit tuk aku..susah ke? 1 msj pun xpe laaa..ni x, ko biakan aku..bkn sehari dua, tp da 3thun ! jrg sgt ko cntact aku kan...aku yg kene contact ko bru blas..susah ke? aku tnya ko syg aku x?ko xjawab pun ! dey ! klu da xsayang, baik ckap ! ko putuskan je hubungan kita ni..jgn ikat aku, then ko gantung aku ! aku pun nak bahagia...aku xnak curang ngn ko,aku xnak cam pompuan lain yg dibiakan dan trus curang ! aku bkn camtuh ! aku setia, tp cuba laa ko pham aku ! plzz ! 
hmm..camni ke ko wat ngn gf² ko dulu? ko biakan diorang sampai dorg xtahan..then dorg mntak putus..ko wat bende yg same ke ngn aku? ko nak aku ke yang lepaskan ko? bia ko bleh ckap kat bakal gf ko yg ko ditinggalkn? camtuh? nape xberubah? susah ke??
klu xske, cakap ..end of story ! jgn bia tergantung camnih ! AKU SAKIT, TAUK !!!! ko pe tau prasaan aku..aku pompuan, aku nk ko lindungi aku, jaga aku..tp ko abaikan aku..xtau laa camne nnti klu kita kawen..2thun lepas ko jnji nk dtg umah, tp la ni pun ko xdtg² juga..kenapa??ko xske keluarga aku ke?ko xselesa kat umah aku? ko malu kapel ngn aku ke? 4thun kita kapel, 4x juga laa kita baru jmpa..sekali kat umah aku, 3kali kat umah ko, sekali kat melaka ngn member²..aku suka g umah ko, ske tgok keletah ibuayah..dorg romantik..adik² ko yg best ! aku rindu ipoh ! hurmm..
ko tau ke perasaan aku??? tau??? aku sakit....tolong laa beri kebahagiaan pada aku seperti thun pertama kita dulu...aku rindu suma tuh~
T_T

b o d o ² a l a n g

hmm..aku memang da agak daa..aku mmg da xbleh nak percaya ko 100% lagi daa..hmm..bnyak alasan yg ko bagi kan? sikit masa utk aku pun da xde daa..len macam laa ko skg nih..klu da de yg lain,silakan pegi capai bahagia ko tuh..jgn wat aku cam patung,xde prasan camnih ! ehh, aku geram laa ngn ko..kenapa aku xbleh marah² ko cam org len marah ? KENAPA ??? ! sebab aku xbrani kot ! bukann !! sebab aku xnak rasa bersalah..aishhh ! aku benci betol r rasa bersalah..aku marah ko, dan ko bagi alasan yang bagus, wat kan aku rasa bersalah sbab wat ko sakit ati...oitttt ! tp ko langsung xrasa pape kan?
HEH ! mgkin ko yg pertama bagi aku, tapi bkn terakhir ! #gelakjahat ! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ! ek? pertama ke??emm #sambilmengurutdagu
bukan²..hurmm..cinta pertama aku masa form3 ! hehehe~ 5thun diperlukan utk lupakan dia..ko??kite baru je 4thun ! xbleh kalahkan dia..hurmm..walaupun aku hanya bertepuk sebelah tgn..dia xtau..hurmm,sakit ! tapi lagi sakit ngn ko ! TAIK !! ko wat aku tergantung camni,susah laa derr..paham laa ati aku sikit..
tipu klu aku ckap aku xsayang ko, aku sayang..tp da xcam dulu..

aku nak dtg sana pun ko cam xnak jumpe je..nape? nak date ngn org lain ke?
aish !! nape aku xbrani luahkan sume nih??nape aku masih pkirkan perasaan ko je? kenapa ????! ko pun cam xske kan dtg umah aku? soh dtg bukan main liat lagi..ko da xnak hubungan nih ke? TOLONGLAA BERTERUS TERANG NGAN AKU~ aku masih waras n bleh terima kenyataan dan maafkan ko klu ko cakap terus terang...aku bleh lepaskan ko..aku nk ko bhagia..aku bkan cam pompuan len yg ske serang org lain..klu aku nampak ko ngn pompuan len, aku cuma akn tengok dan lalu depan ko..xpun, pura² kita kawan lame, salam ngn ko, kenal ngn gf baru ko..hurmm..n ucapkan tahniah, thanks depan ko n pompuan tuh..dan aku akn trus ilang dari idup ko..
ishh ! kesitu plak aku pikir..tp mmg camtuh r aku nk wat..hurmm..
cian aku, masuk nih cinta k-3 aku hancuss!
aik?? k-3? hehe..kisah f3 tuh cinta pertama, tp lelaki kedua dlm hidup aku..lelaki yg pertama masa kecik²,tu pun 5thun gak ! tp xdelaa sampai menusuk kalbu..yg kedua tuh,aduhhh! menikam² !
yg ketiga nih plak da koyak² ati..sakitt wooo ! aku xtau r cinta pertama tuh camne, tp yg ketiga nih 1st kapel aku..haa..NTAH LAA !

hurmm..aku nak ko bhagia..klu ngn aku ko xbhgia, bagitau, aku sedia lepaskn ko n ko bleh cari bhgia ko kat luar..xpe aku sakit..aku bleh handle sendri..
cinta kita da 4thun..cinta aku yg lepas² bertahan 5thun je..mgkinkah perjalanan hubungan cinta kita ni cuma 5thun? jujur aku nak kita kekal n bhgia,tp klu da xsehaluan n xbhgia,cinta pun da xde guna lagi..
am i cursed ?
T_T

Tuesday, 13 September 2011

-_-'

aku xtau r skg ni mkin pelik plak jadinye..adooii ! spatutnya blog ni tmpat utk aku luahkan segalanya..xletak gambar pe pun..konon² bia org xtau..konon² nk wat cam private laa cam diari..xnak de follower laa..tuptup da de..nnti nak lepas geram, da Xjadi rahsia daa..klu tulis kat buku diari tuh, penat laaaaaa..nak simpan plak, aduuhh ! klu lovely little sis aku tuh nmpak, mau jadi buku cikgu² die..abih sume kawan² die tau ! (#dapenahdepengalamanjadicamnih )hurmmm..skg daa xprivate daaaa...tp bia laaa ! (#thanksmyfollowers>.<)

hurmm..sakit ati, marah tuh sume da xde da..cam da xde prasaan ! syok woo ! hurmm..klu nk buang saya, awak ckap je..saya xmarah..tp tolong jgn bia say tergantung, terkontang-kanting camni..sakit tauk !!! (aik?sakit plak?) ahh, bia laa..

kdg² nak gak cari lain..tp bila terbayang n teringat ayat bisa nih, ( what u give, u'll get back ! ) trus aku lupakan hasrat tuh..HAHAHAHAHA !
org kate aku penyabar sgt..hurmm..xpelaa..aku rela sakit dari org lain...sebab aku paling benci perasaan bersalah ! so, aku xnak org sakit sebab perbuatan aku..bila aku sakit, aku bleh handle diri sendiri, tp org lain?aku xtau sakit ati die camne kan?klu sampai nk bunuh aku camne? xnak aku..aku blom kawen lagi !!! nak, nak, nak kawen ! HAHAHAHAHA !
hah ! cite pasal kawen nih.....aduuhh ! bapak aku nk carikan org len plak..keturunan jawa ! xkan nk pakse kawen..skg mne de macthmaker nih..bapak jgn mulakannnnn~ anakmu ini xrelaaa..tkut !
ish...camni nak cari laaa..tapi................xbleh r..aku masih ngn dia...masih menanti kebhgiaan yg xmuncul² setelah 4 thun melayari bahtera hubungan ini ...cheeewaaaahh ! ayatxblehblah !
HAHAHAHAHAHAHAHAH !

sekarang aku cuma luangkan masa, sibukkan diri dgn membaca novel ! alangkah indahnyaaa klu kisah hidupku same cam dlm novel ! rock² romantik ! i sukeee you~ !HAHAHAHAHAHA.. #gatalsudaaa~


hehehehehehehehehe..aku nak masuk program realiti tv r ! HAHAHAHAHAHA..vocal - bkn sekadar rupa..camtuh ek name program tuh? ntahlaa..agak² camtu laaa..nk try laaaa..hehehe
tapi.............takut laaaa T_T
maaaallluuuuu~ hehehe..


Sunday, 17 April 2011

H A H A H A H A !!

arini pagi² da kua g jogging² kat Hutan Bandar Putra (kononnye..tp xde makne ! jlan je) tetibe de aerobik plak kat sane! peh...abis syok nih..aku pun join..uuuu~ ahaa..uhuuu!(sambil menari kebelakang)..rindu aerobik setengah mati laaa !......sronok³!!(abis beria daa)..bukan main lagi aku joget ikut ske ati..main bedal je ( tp nampak cam terrer beb) HAHAHAHAHA !sronok² !! HAHAHAHA ! nampak x betapa sronoknye aku..HAHAHAHAHAHA ! tp tgh² aerobik, terberenti plak sbb xde karen..HAIYAAA ! xpe²..da senam² kne pkir +ve ! yeah !xpe² kak, akak mmg the best laa !da berpeluh²,da lenjun dah ni..hehehe (baik betoooll !)time aerobik nmpak plak abang2 beskal..ehemm³..dr xcomel pun jdi comel sebab beskal dorg COMEL ! hai~~~~comel beskal..pewiiit !gatal !HAHAHAAHA..sronok !!


da abis aerobik,dgn berpeluh² naik r kete..bukak lagu GARASI kuat²..nyanyi sekuat hati..abis hepi kan??tunggu~


depan de traffic light; merah..aku pun memberentikan kete di belakang wira ijau..kepala pun terpusing kiri,pusing kanan..tgok org sebelah da jlan,laju~ so aku pun jalan...tetibe dgr nu jerit' " UUUMMMIIII !!!" dan aku pun toleh laa ke depan..dan         
       KEDEGANNNNNGGG !!!


terjadilaaaaaa!~
aku langgar bumper kete wira ijau tuh..n truk...
HAHAHAHAHAHA !


owner die kua...laki cine...gemok n kawan die kat sebelah lagi gemok dari die..tp dorg xmarah..aku say sori bnyak kali..aku senyum n dorang pun senyum²..tepon ibu...ibu dtg marah aku dgn besar²kan mate..ahhaaai!
HAHAHAHA..ku hanya mmpu tersenyum~ pastu ibu tepon bapak..aku da redhaa~
xlme lpas tuh bpak pun dtg..dorang slowtalk..time kasih~ tp pape pun kene byar RM250 utk baiki bmper cine tuh~ xpe laaa..bapak da bayar..
hehehe..bapak xmarah pun...nasihat je..nasib bek...sayang bapak~♥


tp aku pelik...nape time aku langgar kete wira tu, aku xrase pape pun..xrase tkut, xrase sedih...aku siap le snyum²..
aku pun pelik...da gila kot ~ n aku pun xtau nape aku nak ketawe je~ haaaaiihh !

             HAHAHAHAHAHAHA !



Thursday, 7 April 2011

s a k i t . . .

hurmm..saya da xbleh nak rasa pape pun awak..saya pun xtau knape awak...besenye saya bleh recovered, tp kali ni saya cam xbleh laa awak..awak tau kan kenapa?awak tau kan saya sakit sangat..kan?awak tau kan saya sedihhh sgt ..awak tau kan?da 3 ari awak off phone,awak xbagitau saya pun..awak hilang camtuh je..saya risau..saya tkut awak pergi..pergi utk slamenye...terlalu risau kan?kenape slalu ari ahad awak camtuh?kenapa awak?nape xbagitau yang sebenarnye kat saya, awak?ari selase saya masih lagi xbleh contact awak..saya tgok fb adik awak,he didnt say anything..saya da xrisau sgt da,sbb saya tau awak xde pape..tp knape awk xbagitau saya pape?xkan xde alternative lain utk bgitau saya?hurmm..saya xbleh duduk diam..saya call ali, dia ckap dia da 3minggu xjmpe awak..tp he tried to help me..alhamdulillah~ thanks to him..dan xlame lepas tu, awk on blik hp awak..Ya Allah,betape gmbiranya saya..tp, msej yg saye bgi awk, awk xreply pun..hurmm..mgkin awak bz..mlm pun same..saya tried msj awak..eh,awak blas..suka+sedih..n awak xrase pape pun..say sori pun x..awak hepi ! saya sedih awak xpaham perasaan saya..macam2 yg saya pkir..awak ske de org puji tgn awak..dak office kan?hmm..xpe laa..sampai mlam awak keje kan?rajin~ :)
  • awak...awak de pape ke yg awak smbunyikan dari saya?
  • awak da de org lain?
  • awk kate hp awak masuk mesin bsuh..n awak masukkan oven dri pagi ke ptg(slase) pastu bru awak on..kenape xari isnin tu awak?
  • isnin awak keje gak kan?
  • awak guna 2 no ke? knape saya call ali, n xlme lepas tu awak on?mne die dapat cari awk? padahal die xtau no abang awak..
  • keje sampai ke malam,bahagia ek? "org lain" tu dak office awak ke?
plz awak...bgitau saya...saya xkesa klu saya sakit..tp saya xnak kene tipu...plz sayang~
tolong saya utk selesaikan teka-teki ini..
tp awak diam...bnyak andaian saya tentang awk..
rabu pun awak xcontact saya..

sabtu nih kmungkinan awak trun jb tp atas urusan kerja..awak xajak pun jmpe..hurmm..da lme awak xtrun jb..
knape awak?awak bz sgt? awak xde wit? tp awak keje..awak rajin, xkan xdapt cuti..
saya jeles ngn org len..dorg dapt hadiah dr bf dorang..
tp saya xpentingkan sume tu awak..saya uji awak..bnyak alasan awak..
xpe...saya pun xkesa..saya nak tgok awak camne je..

"b beli utk diri b pun x, lagi nak belikan barang utk org lain"

saya org lain tu kan?
awak xtau sakitnye bile awak msj camtuh..mgkin awak xmaksudkannye..
hurmm..xpe laa awak....saya da anggap cinta awak da kurang utk saya..
xpe saya camni..

saya sayang awak~

klu awak da xde rase pape kat saya,xpe..saya redha..n saya akan lepaskan awak..harap awak bahagia k..

12 april - anniversary kita yg ke-4.. :)

Monday, 4 April 2011

m a s a l a h !

now everything is on my head, my mind..berat sungguh...tp xpe..aku akan hadapinya dgn tenang..cewahhh..xtau r dinner nnti camne..persembahan ntah kemana..ramai yg xdtg mase training..hurmm..susahnye dorg..mati r aku ! pe aku nk wat????nak panggil tenaga pengajar lua payah ! klu bleh UNI* xnak kua $$$$ langsung utk wat performance tuh.. hrpkan unit persmbahan n protokol yg wat sume..aku da r xreti sgt, nak soh aja org?ke LAUT ANAK OOOIII ! adohh !xbleh ke panggil tenaga pengajar dr YAYASAN JOHOR untuk mengajar?? mestilaa free if dorg ajar dlm waktu bkerje..pekate klu kite bgi dorg tuh 50% utk tiket masuk?? XBLEH GAK KE???(EH,CAMANA ITOO!)cam men masak2 je! bidan terjun~~ nasib bek de kawan2 yg mmbantu mmberi idea n tnjuk aja.. thanks korang!! ♥♥♥ 

de lagi masalah!nak wat itu xbleh..xckup props laa,xbleh camtuh laaa..amik yg simple je xbleh ke?! nk wat yg ni plak, yg dtg bape org je..camne nak wat??? da besa pnjang, da tau pkir..malas nk ckap bnyak2..plz support us..we have to stand by our foot ! Ya Allah...bnyaknye yg kne wat...kitorg yg xde basic dlm pape performance kne ajar kwan2 menari, berjoget,berlakon? Ya Allah...tlong laa hamba2 mu ini...inang da wat separuh,pentomen da wat tggal polish skit je, zapin baru ajar basic, bhangra xwat lagi(dak2 laki manje sgt! xnak wat,ckp darah gemuruh!eh,MENTEL !), tarian india lom de calon,tarian cina plak yg nak masuk xmuncul2 !, dikir barat kne de props bru bleh(peghh! pakai background music je ke xbleh ke? HAMPEH ! elak aku pkai kompang je..bleh kan????),joget pun xwat pape lagi..susah2 aku nk wat koir je..
eh,g mati laa nak !

Sunday, 3 April 2011

h a t i s a y a !

cinta?? da xrse pape da...awak suke,awak dtg..klu xske awak blah camtu je..tgok org len hepi,saya xjeles..tgok org len sedih saya xrase pape...senang cite, da xrase pape daaa..dulu sedih bkn main lagi...nangis ari2..skg da kurang skit..masa...masa yg wat kite camni...awak sebok ngn diri sendiri,tido...kite jao..ye..mmg jao..tp tu bkn alasan awak bia kan saya...xtau r awak serius ke x...hurmm...saya sedih...awak tau ke???saya xtau kedudukan saya dlm ati awak....hurmm..xpe laaa...mgkin saya yg xpahm awak..sori..

saya xtau knapa awak yg saya syg..saya juga x tau knapa saya bleh bersabar ngn suma ni..mungkin saya penakut..ya......PENAKUT..penakut untuk melepaskan awak pergi.. atau sebenarnya saya yang xmampu..........♥♥♥


K E L A B U ~

c o n f u s e d ! !

aku nak berubah..n i need a supporter..a supporter who will guide me to be a better person..aku nk pakai tdung fulltime,da xnak cam dulu..tp de sumting yg mghalang..Ya ALLAH...kuatkan imanku Ya Allah..dunia da tua...Ya Allah..slamatkanlaa aku..




O R E N ~